Links:

www.bouwendnederland.nl -  organisatie van bouw- en infrabedrijven in Nederland.

www.vca.nl - VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen.

www.kob.nl - De KOB biedt opleidingen voor functies in de bouw zoals calculator, werkvoorbereider, uitvoerder, bedrijfsleider of ondernemer.

www.woningborggroep.nl - Al meer dan 30 jaar verstrekt Woningborg Groep waarborgcertificaten aan kopers van nieuwe woningen. Maar Woningborg is meer dan certificering alleen. Woningborg groep geeft ook technische, financiële en juridische adviezen op het gebied van woningbouw. Dat onderscheidt Woningborg Groep in de markt en biedt een duidelijke meerwaarde voor zowel bouwondernemingen als kopers.

Sponsoring

Voetbalvereniging  
RKSV Prinses Irene Nistelrode  

Hockeyclub  
MHC Heesch   

Toneelvereniging  
Efkes Jonger Nistelrode  

Toneelvereniging
De Verenigde Spelers Loosbroek  

Biljartvereniging  
De Ruwaard Oss  

Zaalvoetbal  
NZK Nistelrode  

PROJECTEN

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze lopende en reeds gerealiseerde projecten. Kijk dus regelmatig op deze pagina voor actuele foto's van onze projecten en werkzaamheden.

Lees verder..

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen.

Lees verder..